Wednesday, September 15, 2010

Pembunuh Kejam

Pembunuhan Sosilawati: Unit forensik temui beberapa objek dari Sungai Panchau
BANTING: Unit Forensik Polis hari ini menemui beberapa lagi objek yang dipercayai bahan bukti kes pembunuhan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lagi lelaki lain di Sungai Panchau di sini.

Polis yang memulakan operasi pada jam 3.30 petang ini dilihat membawa beberapa objek termasuk satu bungkusan yang kelihatan seperti tulang di dalamnya.

Usaha pihak media untuk menghampiri kawasan itu bagi melihat dengan lebih jelas operasi itu gagal berikutan kawalan ketat dan media hanya dibenar berada kira-kira 100 meter dari kawasan itu. Operasi itu berakhir pada jam 5.30 petang.

Selain itu, polis juga memasang kain kanvas di tempat mereka beroperasi dan tindakan itu menyukarkan pihak media untuk melihat dengan jelas apa yang mereka lakukan dan objek yang dibawa naik dari sungai itu.

Turut kelihatan berada di lokasi operasi ialah Pengarah Jabatan Forensik Polis Diraja Malaysia, Datuk Abdul Malek Harun.

Al-Assad juga terdengar-terdengar berita2 yg tersebar, sosilawati dipukul dgn kayu kriket, dlm keadaan nyawa2 ikan,mereka disembelih seorg demi seorg oleh pemuda india yg berumur 19 tahun sebelum dibakar....perbuatan dajjal dan x berperikemanusian...lahanat...sial

2 comments:

 1. Apabila seorang India mati , seluruh negara dan NGO yang ada menyalak tak henti tanpa batasan , siap memaksa kerajaan tubuhkan suruhanjaya DiRaja ! orang melayu senyap tak berkata apa ..

  Apabila 4 orang melayu mati disembelih , dibakar dan abunya dihanyutkan kesungai , seluruh negara dipaksa senyap , para NGO menjauhkan diri dan pura2 tak tahu , melayu yang membuka mulut memula cerita ditakut2kan jangan memulakan cerita perkauman , jangan bising , diam saja ..kunci mulut !

  kenapakah setiapkali apabila kaum lain yang menjadi mangsa , mereka bebas berbuat apa sahaja ? kenapakah apabila melayu yang jadi mangsa wajib diam jangan berkata dan jangan buat apa2 ? inikah namanya keadilan ??

  AKU ..sedia bertempur bila2 masa , cuma menunggu arahan !!

  ReplyDelete
 2. Tahniah Pak Lah.... segalanya bermula kerana mu... jenayah satu kerjaya murni , mereka mati diangkat sebagai HERO...Polis diBANGKAIKAN.. DI HINA DIHUMBAN MARUAH DALAM LOBANG JAMBAN... Suruhajaya, suruhanjaya, suara majlis peguam/ngo yahudi di dengari.. kini melayu berpecah belah, tapi dia peduli apa sebab di bodowi, kaki tidur, tak tau apa2, tak minat membaca, tak minat mendengar, semua da tahu nak dengar yang baik2 aja......babi islam had kari.. sialan .. kena Bunuh tu melayu semua babi2 ni sunyi....umno pun sunyi... melayu baik hati.. cina kata " tak apa " itu sikap melayu...ada menteri pun beri Amaran aja.. buang beras dpt menteri mcm itu...

  ReplyDelete